06-52/531-513 ugyfelszolgalat@dvparking.hu 4027 Debrecen, Füredi út 27. I. emelet
Rollet applikáció

Fizessen parkolásáért a Rollet alkalmazással

Debrecenben elsők között került bevezetésre a Rollet parkolási rendszer, mellyel már 9 helyen parkolhatnak az autósok parkolójegy húzása nélkül. Ráadásul az autósoknak még a telefont sem kell elővenniük a parkolás elindításához, a Rollet automatikusan intézi ezt a parkolóba való behajtáskor.

A kényelmes parkoláshoz csupán regisztrálni kell a jármű rendszámát és a fizetéshez használni kívánt bankkártya adatait. Az alkalmazás használata biztonságos, az autósnak csak a behajtás és kihajtás között eltelt időtartamért kell fizetnie. A fizetés automatikus, így nem kell manuálisan rendeznie a parkolását.

A parkolási rendszer már a Debreceni repülőtéren is elérhető, így még zökkenőmentesebb lehet utazása a Rollet segítségével. Élvezze Ön is a parkolás új generációját Debrecenben!

A Rollet használata nagyon egyszerű. Az ingyenes alkalmazás elérhető Android és iOS készülékekre. A regisztrációkor rögzítenie kell személyes adatait, járműve rendszámát és a fizetéshez használandó bankkártya adatait. A regisztráció ingyenes, azonban egy egyszeri 1900 Ft-os kaució szükséges, így garantálva a bankkártyás fizetés gyorsaságát és a parkolás gördülékenységét. A kaució visszatérítésre kerül, amennyiben úgy dönt, nem kívánja tovább használni a Rollet fizetést.

A regisztráció után Önnek már nincs több dolga: készen áll a parkolásra! Az alkalmazás mindig mutatja az Önhöz legközelebb eső parkolóhelyeket és ezekhez egy gombnyomásra megtervezheti az útvonalat.

A parkolóba való behajtáskor a Rollet felismeri járművét és a sorompó felnyitásával egyidejűleg elindítja parkolását. A alkalmazásban bármikor nyomonkövetheti parkolásának aktuális óraállását. A parkolás elindulásakor minden esetben push értesítést küld Önnek a Rollet.

A Rollettel nincs parkolási limit, a felhasználó a tényleges parkolási időért fizet. A behajtás és a kihajtás között eltelt idő parkolási díját a parkoló díjszabása alapján a Rollet automatikusan levonja rögzített bankkártyádról a kihajtás pillanatában.

A Rollet alkalmazásban lehetősége nyílik ÁFÁ-s számla igényléséhez is, melyet minden parkolás végén elektronikusan kap meg a felhasználó.

A Rolletet nem csak magánszemélyek, hanem cégek is használhatják! Egy Rollet fiókhoz több jármű is rögzíthető, így könnyen rendezhető a vállalkozás autóinak parkoltatása egy regisztrált fiókkal, bankkártyával is. A Rollet több jármű esetén sem számít fel kényelmi díjat, így mindig csak a tényleges parkolási idő kerül levonásra a rendszeren keresztül.

További információkért látogasson el a www.rollet.hu oldalra!