06-52/531-513 ugyfelszolgalat@dvparking.hu 4027 Debrecen, Füredi út 27. I. emelet
Legfrissebb hírek
DEC.
05.

2023. december 11-én a DV Parking megkezdi a jövő évi parkoló bérletek árusítását. A Társaság felhívja az autósok figyelmét, hogy a bérleteket elektronikusan, kényelmesen, otthonról is megvásárolhatják a DV Parking honlapján, a NETBÉRLET menüpont alatt, elkerülve ezzel a sorban állást.

NOV.
21.

A DV Parking tájékoztatja az ügyfeleket, hogy 2023. november 23-án éjszaka teljes áramszünet lesz a Malompark egész területén, amely érinti az Ügyfélszolgálat működését is.

OKT.
31.

Módosul a parkolás rendje Debrecenben 2023. november 1-jén, szerdán. A Halottak napján az autósok díjmentesen parkolhatnak a város felszíni fizető várakozóhelyein.

Debrecen Airport Parkolás
A Debrecen International Airport területén 461db parkolót üzemeltet a DV Parking Kft. A Parkolási szabályzatról az alábbi linkre kattintva tájékozódhat.
Elektromos töltőállomások
A környezetbarát közlekedés támogatása kiemelt cél Debrecenben. 2015-ben, a Nagyerdei mélygarázsban telepítették az első elektromos töltőállomást a városban, azóta egyre nő a számuk.
Mobiltelefonos díjfizetés
Magyarországon a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. által üzemeltetett egységes mobilfizetési rendszer működik. A nemzeti mobilfizetési rendszerhez csatlakozott a Magyar Telekom, a Yettel és a Vodafone, az Mpark és az Evopay, valamint a Barion. A hívószám: 763 Debrecenben a Bethlen utcai, a Kölcsey, az Ítélőtábla és a Nagyerdei mélygarázsokban és felszíni várakozóhelyeken lehet mobiltelefonnal fizetni a parkolásért.
3D betekintés
Tekintse meg a Kölcsey Központ mélygarázsát 3D-ben! A MELIGEN 3D által nyújtott szolgáltatások lehetővé teszik, hogy ténylegesen úgy sétáljanak az épületben, mintha valóban ott lennének. Egy egyedülálló babaház nézet segíti az ingatlan térbeli megértését.

A DV Parking parkolási térképe

A térképen szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Részletes információkért kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat!

A parkolóautomaták használata
A parkolóautomatáknál készpénzzel, parkoló chipkártyával és PayPass fizetésre alkalmas bankkártyával is fizethetnek a szolgáltatást igénybe vevők. Az automaták egyelőre papírpénzt nem fogadnak el, illetve nem váltanak fel és nem adnak vissza. A megváltott parkolójegyet úgy helyezze el a gépkocsijában az első szélvédő mögé, hogy az jól látható helyen legyen az ellenőrzést végzők számára!
Pótdíjfizetés
A fizető várakozóhelyek használatáért parkolási díjat kell fizetni. Aki nem tesz ennek a kötelezettségének eleget, annak a rendelet szerint pótdíjat szab ki az üzemeltető. A 15 napnál nem régebbi pótdíjáról itt tájékozódhat.
Parkolási díjak
A parkolásért övezetenként és a gépjárművek típusaként más-más díjat kell fizetnie az autósnak. A felszíni parkolás díját mobiltelefonnal illetve a parkoló automatáknál, a sorompóval ellátott fizető várakozóhelyeken és a mélygarázsokban pedig ezen túlmenően még ROLLET alkalmazással fizetheti ki az autós.