06-52/531-513 ugyfelszolgalat@dvparking.hu 4027 Debrecen, Füredi út 27. I. emelet
Bérletek

Akik rendszeresen veszik igénybe a DV Parking Kft. szolgáltatását, azok bérletet is vásárolhatnak a felszíni és a mélygarázsokban történő parkoláshoz. Egy bérlet, csak a vásárláskor megjelölt és beregisztrált adott rendszámú járműre érvényes. Váltható egy havi, negyedéves, féléves és éves érvényességgel.

A felszíni parkoláshoz napijegy is váltható DV Parking weboldalán, mobilparkolással, az automatáknál és végső esetben a társaság Ügyfélszolgálatán. Az online vásárolt napijegyet több nappal a parkolás megkezdése előtt is be lehet szerezni. A bérletek és a napijegy nem megadott helyekre szólnak, azokra a társaság parkolóhely biztosítási garanciát nem vállal.

Gazdálkodó szervezetek és más jogi személyek, vagy magánszemélyek részére szóló teljes értékű, éves felszíni bérletek a mélygarázsokban a Garázs plusz kiegészítő bérlettel együtt érvényesek.

„BÉRLETCSERE” LEJÁRAT ELŐTT

A parkoló bérletet a társaság, semmilyen körülmények között nem vásárolja vissza. Ha a bérlet tulajdonosa más rendszámú gépkocsira szeretné érvényesíteni parkolási jogosultságát, „bérletcserére” van szükség. A cserét, a társaság Ügyfélszolgálati irodáján, nyitva tartási időben, személyesen lehet intézni. A bérletcseréhez be kell fizetni 1500Ft ügykezelési díjat valamint be kell mutatni a szükséges dokumentumokat.

A bérletcseréhez a következők szükségesek:

  • a cserélni kívánt bérlettel rendelkező és az új gépkocsi forgalmi engedélyének legalább másolatban történő bemutatása
  • magánszemélyek esetében az ügyben eljáró magánszemély személyi igazolványának és a lakcímkártyájának bemutatása,
  • vállalkozások, intézmények esetében a cég, vagy intézmény által kibocsátott, írásos megrendelő, cégszerű aláírással, bélyegzővel ellátva, mely tartalmazza, hogy ki az eljáró személy, aki a bérletcsere ügyében intézkedhet.
  • kiemelt övezeti bérletcsere esetében a sorompós parkolási rendszerek használatához kiadott kártya, vagy annak sorszáma

a cserét csak írásos nyilatkozat formájában lehet kérni.