06-52/531-513 ugyfelszolgalat@dvparking.hu 4027 Debrecen, Füredi út 27. I. emelet
HU
Hírek
MÁJ.
21.

A DV Parking tájékoztatja az autósokat, hogy a parkoló bérleteket elektronikus úton is meg tudják vásárolni. Keressék fel a www.dvparking.hu weboldalt, és a netbérlet felületén keresztül vegyék meg bérleteiket kényelmesen, sorban állás nélkül, otthonról.

MÁJ.
20.

A Kormány döntése értelmében megszűnik Magyarországon a vírusjárvány miatt elrendelt díjmentes parkolás. Ennek értelmében 2021. május 25-től, Debrecenben is ismét fizetni kell a várakozásért a felszíni parkolókban. Ezzel egy időben, a DV Parking és a DKV Zrt. közös ügyfélszolgálata is teljes nyitva tartási időben várja az ügyfeleket.

ÁPR.
27.

A DV Parking Kft. tájékoztatja az autósokat, hogy a Pallagi út  körforgalom és II. János Pál pápa tér közötti szakaszán felújítják a parkolókat. A munkákat 2021. április 27-én, szerdán kezdi meg a kivitelező. A várhatóan június 5-ig tartó felújítás ideje alatt a parkolók csak korlátozott számban vehetők igénybe.

ÁPR.
16.

A DV Parking tájékoztatja az autósokat, hogy 2021. április 17-én reggel 7.00 órától ismét megnyitja a Nagyerdei mélygarázst. A parkoló díjfizetés ellenében vehető igénybe.

MÁR.
12.

Tartós  bérleti  szerződés - Járműbérlés