06-52/531-513 ugyfelszolgalat@dvparking.hu 4027 Debrecen, Füredi út 27. I. emelet
HU
Hírek
Bővül a Széchenyi utcai parkoló parkolóhelyeinek a száma
2023. május 02.

A DV Parking Kft. 2023. május 3-a és 24-e között fejleszti a Széchenyi utcai parkolót. A beruházásnak köszönhetően, az autósok a fejlesztést követően már kulturáltabb, jobb minőségű parkolóban hagyhatják az autóikat. Az eredetileg ideiglenesnek épült parkoló megújítását a DV Parking Kft. mintegy 12 millió forintból finanszírozza.

A beruházás részeként aszfalt réteget kap a parkoló bevezető útja. A szilárd burkolat 6 méter széles és 30 méter hosszú lesz. Erre nem csak a parkolóhelyek jobb megközelíthetősége érdekében van szükség, így megakadályozható lesz az is, hogy esős időben a parkolóból kihajtó autósok sarat hordjanak fel a Széchenyi utca aszfaltjára.

Ezzel egy időben bővül a parkoló férőhelyeinek a száma és a fizető várakozóhely teljes területén megerősítik a jelenlegi zúzott köves réteget. A felújítási munkák után az eddigi 300 várakozóhely helyett 360 parkoló várja majd az autósokat a Széchenyi utcán. Ez hatvannal lesz több, mint jelenleg.

A DV Parking felhívja az autósok figyelmét, hogy a munkák ideje alatt, a parkolót csak időszakosan és részben kell majd lezárni a gépjárműforgalom elől. Kérik, hogy a területen figyelmesen közlekedjenek.

Az aszfaltozás és a burkolat megerősítés ideje alatt, a tervek szerint hétvégi időpontban, a parkoló teljes egészében le lesz zárva, a munkák előrehaladásának függvényében. A teljes lezárás időpontjáról a Társaság külön tájékoztatja majd az autósokat.

Köszönjük türelmüket!