DV PARKING - FŐOLDAL
TUDATOS PARKOLÁS, ÉLHETŐ VÁROS    
06-52-531-513
ugyfelszolgalat@dvparking.hu
4027 Debrecen, Füredi út 27. I. emelet
1 2 3 4 5 6 7

Ügyfélszolgálati pont, Malompark II.


A zöld rendszámmal ingyen


Debrecen, Piac utca


Debreceni Piac utca


Ismerje meg 3D-ben a Kölcsey mélygarázst!

Tekintse meg 3D-ben a Kölcsey Központ alatti mélygarázst telefonról, számítógépről, vagy táblagépről!
Tovább >

Városközpont parkolók tarifái egységesek:

Hétfő-Péntek: 8:00-14:00-ig: 220Ft/fél óra (minden megkezdett fél óra) Hétfő-Péntek:14:00-18:00-ig: 110Ft/fél óra (minden megkezdett fél óra) Szombat: 8:00-14:00-ig: 110Ft/fél óra (minden megkezdett fél óra) Szombat 14:00-Hétfő 8:00-ig: 20Ft/fél óra (minden megkezdett óra) Hétfő-Péntek:18:00-08:00-ig: 20Ft/fél óra (minden megkezdett óra)

Már kapható a téli parkolóbérlet

A DV Parking Kft. ezen a télen is lehetőséget nyújt a téli időszakra vonatkozó új típusú parkoló bérlet vásárlására. 


Tovább >
Számlázás

A parkoló bérletek, chipkártyák megvásárlása és a parkolási pótdíjak befizetése után az ügyfél részére az ügyfélszolgálat munkatársai minden esetben számlát állítanak ki, az általuk megadott számlázási címre.

A Netbérletek elektronikus úton történő értékesítése alkalmával az ügyfelek a vásárlási folyamat során, internetes felületünkön megjelölhetik, hogy Netbérletük vásárlásáról kérik-e számla kiállítását. Amennyiben ezt a lehetőséget választják, akkor az ügyfélszolgálatunk munkatárai a megadott számlázási címre postafordultával megküldik az elkészített számlát az ügyfelek részére.

Parkoló jegyek vásárlása esetén ügyfeleink jegyvásárlásaik után számlaigényüket az ügyfélszolgálaton személyesen érvényesíthetik. Az eredeti parkoló jegyek bemutatása után, az ügyfélszolgálat munkatársai a megadott számlázási címre készítik el a számlát.

Felhívjuk a Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a tárgyhavi parkolójegyekről, a tárgyhónapot követő hónap 15. napjáig áll módunkban számlát kiállítani.