DV PARKING - FŐOLDAL
TUDATOS PARKOLÁS, ÉLHETŐ VÁROS    
06-52-531-513
ugyfelszolgalat@dvparking.hu
4027 Debrecen, Füredi út 27. I. emelet
1 2 3 4 5 6 7

Ügyfélszolgálati pont, Malompark II.


A zöld rendszámmal ingyen


Debrecen, Piac utca


Debreceni Piac utca


Ismerje meg 3D-ben a Kölcsey mélygarázst!

Tekintse meg 3D-ben a Kölcsey Központ alatti mélygarázst telefonról, számítógépről, vagy táblagépről!
Tovább >

Városközpont parkolók tarifái egységesek:

Hétfő-Péntek: 8:00-14:00-ig: 220Ft/fél óra (minden megkezdett fél óra) Hétfő-Péntek:14:00-18:00-ig: 110Ft/fél óra (minden megkezdett fél óra) Szombat: 8:00-14:00-ig: 110Ft/fél óra (minden megkezdett fél óra) Szombat 14:00-Hétfő 8:00-ig: 20Ft/fél óra (minden megkezdett óra) Hétfő-Péntek:18:00-08:00-ig: 20Ft/fél óra (minden megkezdett óra)

Már kapható a téli parkolóbérlet

A DV Parking Kft. ezen a télen is lehetőséget nyújt a téli időszakra vonatkozó új típusú parkoló bérlet vásárlására. 


Tovább >
Parkoló övezetek

Debrecenben többféle parkolási lehetőség közül választhatnak az autósok. A városban ötezer háromszáz felszíni parkoló, öt mélygarázs, három belvárosi „üzleti” parkoló valamint három magán parkoló áll az autósok rendelkezésére. A közterületi parkolók övezetekre vannak bontva. A parkolási díjakat ennek megfelelően határozta meg rendeletében a város közgyűlése. Megkülönböztetünk Kiemelt, valamint I-es és II-es parkolási övezeteket. 2015-ben a DV Parking Kft. összesen hatezer parkoló üzemeltetésével kezdte meg tevékenységét.

Parkoló övezetek

Kiemelt övezet
I. övezet
II. övezet

PARKOLÁSI DÍJAK

A parkolásért övezetenként és a gépjárművek típusaként más-más díjat kell fizetnie az autósnak. A felszíni parkolás díját parkoló automatáknál valamint mobiltelefonnal fizetheti ki az autós.

Akik rendszeresen veszik igénybe a társaság szolgáltatását, azok bérletet is vásárolhatnak a felszíni és a mélygarázsokban történő parkoláshoz is. A bérletek havi, negyedéves, féléves és éves érvényességgel vásárolhatók. A felszíni parkoláshoz az Ügyfélszolgálaton napijegy is váltható, melyet több nappal a parkolás megkezdése előtt meg lehet vásárolni.

A belvárosi „üzleti” parkolók sorompóval vannak ellátva. Behajtáskor kártyát kap az autós, melyet a parkolás végén az automatánál fizet ki. Ezt követően, a kihajtáskor a sorompó kiengedi a járművet. Ezekben a parkolókban lehetőség van az üzletek által adott parkolási díjkedvezmények érvényesítésére is.

Magánparkolók vannak kialakítva a Használtcikk piac előtt, a MÁV Indulási oldal mellett, a Simonyi kapunál valamint a Strandfürdőnél. Ezek a parkolók magánkézben vannak, de az üzemeltetést a DV Parking Kft. végzi. Mindegyik parkolóban más-más a díjfizetési időszak.

Tovább a parkolási díjakhoz >>