DV PARKING - FŐOLDAL
TUDATOS PARKOLÁS, ÉLHETŐ VÁROS    
06-52-531-513
ugyfelszolgalat@dvparking.hu
4027 Debrecen, Füredi út 27. I. emelet
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Debrecen, Mester utcai parkoló


Debrecen, Déri téri parkoló


DV Parking Kft. és a DKV Zrt. Ügyfélszolgálata Debrecen, Füredi út 27. Malompark II.épület első emelet


Budapest és Pécs után Debrecenben is a DV Parking Kft. által üzemeltetett felszíni fizető várakozóhelyeken díjmentesen parkolhatnak a zöld rendszámmal rendelkező gépjármű tulajdonosok.


Debrecen, Nagyerdei mélygarázsban található az elektromos gyorstöltő állomás


Garázsok - eMobilitás - Parkolás


Ismerje meg 3D-ben a Kölcsey mélygarázst!

Tekintse meg 3D-ben a Kölcsey Központ alatti mélygarázst telefonról, számítógépről, vagy táblagépről!
Tovább >

Városközpont parkolók tarifái egységesek:

Hétfő-Péntek: 8:00-14:00-ig: 220Ft/fél óra (minden megkezdett fél óra) Hétfő-Péntek:14:00-18:00-ig: 110Ft/fél óra (minden megkezdett fél óra) Szombat: 8:00-14:00-ig: 110Ft/fél óra (minden megkezdett fél óra) Szombat 14:00-Hétfő 8:00-ig: 20Ft/fél óra (minden megkezdett óra) Hétfő-Péntek:18:00-08:00-ig: 20Ft/fél óra (minden megkezdett óra)

Debrecen, Déri Tér (Kiemelt övezet)


Debrecen, Nagyerdei mélygarázsban található az elektromos gyorstöltő állomás


A Városközpont parkolók tarifái egységesek:

Hétfő-Péntek: 8:00-14:00-ig: 220Ft/fél óra (minden megkezdett fél óra) Hétfő-Péntek:14:00-18:00-ig: 110Ft/fél óra (minden megkezdett fél óra) Szombat: 8:00-14:00-ig: 110Ft/fél óra (minden megkezdett fél óra) Szombat 14:00-Hétfő 8:00-ig: 20Ft/fél óra (minden megkezdett óra) Hétfő-Péntek:18:00-08:00-ig: 20Ft/fél óra (minden megkezdett óra)

Debrecen, Pallagi út


Debrecen, Hatvan utca (Kiemelt övezet)


Tisztelt Ügyfelünk!

  


Tovább >
Köszöntő

Tisztelt Látogató! Kedves Ügyfelünk!

Köszöntöm Önt, a DV Parking Kft. honlapján. Társaságunk, a DKV Zrt. szervezetéből kiválva, 2015. január 1-től, önálló gazdasági társaságként működik.

A Debreceni Vagyonkezelő Zrt. a DV Parking Kft. megalapításával a változó gazdasági környezetben, egy tiszta profilú, jól áttekinthető gazdasági társaságot hozott létre. A szándék az volt, hogy az eredményesen működő parkolási tevékenység és a közösségi közlekedés gazdasági szempontból elkülönüljön.

Tudom, sokak számára nehezen érthető, miért kell fizetni a parkolásért, miért növelik ezzel is az autósok terheit. Ez azonban éppen az autósokért, a debreceni lakosokért, az élhető városért van. A város szerkezete mára már adott, újabb parkolókat nagyon nehéz kialakítani, az autók, a gépjárművek száma pedig egyre nő, egyre nehezebb megállni különösen a belvárosban. A fizető parkolók bevezetése évekkel ezelőtt ezért vált szükségessé, és ezért van szükség napjainkban is újabb fizető parkolók kialakítására. Ez ad lehetőséget Önnek, kedves autós, hogy bármikor találjon parkolót ügyeinek intézéséhez a városban.

Valószínűleg már hallott róla, hogy Rómában néhány évvel ezelőtt megszüntették a fizető parkolást, melynek következtében teljesen ellehetetlenült az élet. Rövid időn belül, a lakosok kérték a rendszer visszaállítását.

Debrecenben, Magyarország egyik legkorszerűbb parkolási rendszerét üzemeltetjük. Az új társaság továbbra is tagja a HUNGAROPARK Magyar Parkolási Szövetségnek és ennek révén, az Európai Parkolási Szövetségnek is. A HUNGAROPARK elnökeként módom nyílik nemzetközi kitekintésre is. Bátran állíthatom, Debrecenben jelenleg sem kell szégyenkeznünk, de arra törekszem, hogy a nemzetközi és országos tapasztalatokat is felhasználva, minél modernebb, minél magasabb színvonalú szolgáltatást tudjunk nyújtani Önöknek a cívisvárosban.

Jelenleg a felszínen mintegy 4500, a mélygarázsokban 755 parkolóhely található, illetve a belvárosban három helyen kialakított üzleti parkoló, illetve magánparkolók üzemeltetését végezzük.

A mélygarázsok szerepét és súlyát szeretnénk tovább növelni a belvárosi közlekedésben. Fontosnak tartjuk, hogy a felszíni közlekedés javítása érdekében minél több autós vegye igénybe ezt a biztonságos parkolási lehetőséget.

Nagy figyelmet fordítunk munkatársaink képzésére, ügyfélszolgálatunkon az ügyeket zárt ügyviteli rendszerben dolgozzuk fel, kollégáim mindig szívesen állnak az Önök rendelkezésére, nyújtanak segítséget parkolási ügyeik intézéséhez.

Bízom benne, hogy ezután is elégedettséggel veszik igénybe szolgáltatásainkat!

 

                                                                                                                                     Nyikos István
                                                                                                                                       ügyvezető
                                                                                                                                    DV Parking Kft.