DV PARKING - FŐOLDAL
TUDATOS PARKOLÁS, ÉLHETŐ VÁROS    
06-52-531-513
ugyfelszolgalat@dvparking.hu
4027 Debrecen, Füredi út 27. I. emelet
1 2 3 4 5 6 7

Ügyfélszolgálati pont, Malompark II.


A zöld rendszámmal ingyen


Debrecen, Piac utca


Debreceni Piac utca


Ismerje meg 3D-ben a Kölcsey mélygarázst!

Tekintse meg 3D-ben a Kölcsey Központ alatti mélygarázst telefonról, számítógépről, vagy táblagépről!
Tovább >

Városközpont parkolók tarifái egységesek:

Hétfő-Péntek: 8:00-14:00-ig: 220Ft/fél óra (minden megkezdett fél óra) Hétfő-Péntek:14:00-18:00-ig: 110Ft/fél óra (minden megkezdett fél óra) Szombat: 8:00-14:00-ig: 110Ft/fél óra (minden megkezdett fél óra) Szombat 14:00-Hétfő 8:00-ig: 20Ft/fél óra (minden megkezdett óra) Hétfő-Péntek:18:00-08:00-ig: 20Ft/fél óra (minden megkezdett óra)

Már kapható a téli parkolóbérlet

A DV Parking Kft. ezen a télen is lehetőséget nyújt a téli időszakra vonatkozó új típusú parkoló bérlet vásárlására. 


Tovább >
Hírek
Ad-hoc parkolás
2015-02-27

Debrecenben egyetlen parkolási övezetben sincs bevezetve parkolási időkorlát, parkolási limit. A mobiltelefonnal történő, előzetes regisztráció nélküli ad-hoc, vagy más néven start-stop parkolást igénybe vevő autósoknak viszont figyelniük kell arra, hogy a rendszer maximum négy óra letelte után, automatikusan leáll.

Felhívjuk a figyelmét, minden ad-hoc, 763-as hívószámú mobilfizetési rendszert használó autósnak, hogy annak ellenére, hogy Debrecenben az önkormányzati rendelet egyik övezetben sem határozott meg limitet, ezzel a rendszerrel, akkor is mindössze maximum négy órán át parkolhatnak. A mobilszolgáltatók döntése értelmében ezt követően, maga a rendszer állítja le automatikusan a parkolást. Ha az autós négy óra letelte után nem indítja újra a parkolást, előfordulhat, hogy a parkoló őrök pótdíjat vetnek ki rá. A kellemetlenségek elkerülése érdekében, kérjük az ad-hoc mobilfizetési lehetőséget használó autósokat, fokozottan figyeljenek a mobilszolgáltatói limitidő betartására.

Előzetes regisztráció nélküli ad-hoc parkolás menete:

parkolás - rendszámot tartalmazó SMS elküldése - parkolás visszaigazolásáról szóló SMS – „STOP” szóval, SMS-ben leállítja a parkolást