DV PARKING - FŐOLDAL
TUDATOS PARKOLÁS, ÉLHETŐ VÁROS    
06-52-531-513
ugyfelszolgalat@dvparking.hu
4027 Debrecen, Füredi út 27. I. emelet
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Debrecen, Mester utcai parkoló


Debrecen, Déri téri parkoló


DV Parking Kft. és a DKV Zrt. Ügyfélszolgálata Debrecen, Füredi út 27. Malompark II.épület első emelet


Budapest és Pécs után Debrecenben is a DV Parking Kft. által üzemeltetett felszíni fizető várakozóhelyeken díjmentesen parkolhatnak a zöld rendszámmal rendelkező gépjármű tulajdonosok.


Debrecen, Nagyerdei mélygarázsban található az elektromos gyorstöltő állomás


Garázsok - eMobilitás - Parkolás


Ismerje meg 3D-ben a Kölcsey mélygarázst!

Tekintse meg 3D-ben a Kölcsey Központ alatti mélygarázst telefonról, számítógépről, vagy táblagépről!
Tovább >

Városközpont parkolók tarifái egységesek:

Hétfő-Péntek: 8:00-14:00-ig: 220Ft/fél óra (minden megkezdett fél óra) Hétfő-Péntek:14:00-18:00-ig: 110Ft/fél óra (minden megkezdett fél óra) Szombat: 8:00-14:00-ig: 110Ft/fél óra (minden megkezdett fél óra) Szombat 14:00-Hétfő 8:00-ig: 20Ft/fél óra (minden megkezdett óra) Hétfő-Péntek:18:00-08:00-ig: 20Ft/fél óra (minden megkezdett óra)

Debrecen, Déri Tér (Kiemelt övezet)


Debrecen, Nagyerdei mélygarázsban található az elektromos gyorstöltő állomás


A Városközpont parkolók tarifái egységesek:

Hétfő-Péntek: 8:00-14:00-ig: 220Ft/fél óra (minden megkezdett fél óra) Hétfő-Péntek:14:00-18:00-ig: 110Ft/fél óra (minden megkezdett fél óra) Szombat: 8:00-14:00-ig: 110Ft/fél óra (minden megkezdett fél óra) Szombat 14:00-Hétfő 8:00-ig: 20Ft/fél óra (minden megkezdett óra) Hétfő-Péntek:18:00-08:00-ig: 20Ft/fél óra (minden megkezdett óra)

Debrecen, Pallagi út


Debrecen, Hatvan utca (Kiemelt övezet)


Tisztelt Ügyfelünk!

  


Tovább >
Bérletek, igazolványok

FÉLHAVI BÉRLET:

 1. félhavi: adott hónap 6-án üzemkezdettől adott hónap 20-án üzemzárásig,
 2. félhavi: adott hónap 21-én üzemkezdettől a következő hónap 5-én üzemzárásig jogosít utazásra.

Fényképes, általános bérletigazolvánnyal együtt érvényes.

Az első utazás előtt az érvényes igazolvány sorszámát tintával, olvashatóan, javítás nélkül be kell írni a bérlet megfelelő rovatába.

Az érvényesített bérlet másra át nem ruházható.

HAVI BÉRLETEK:

Naptári hónap első napjától az adott hónapot követő hónap 5-én üzemzárásig jogosít utazásra.

A hozzá tartozó igazolvány sorszámát tintával, olvashatóan, javítás nélkül be kell írni a bérlet megfelelő rovatába.

Az érvényesített bérlet másra át nem ruházható.

 • Arckép nélküli havi bérlet: Arckép nélküli bérletigazolvánnyal együtt érvényes.
 • Általános kombinált havi bérlet: Fényképes általános bérletigazolvánnyal együtt érvényes.
 • Tanuló kombinált bérlet: Érvényes magyar diákigazolvánnyal együtt érvényes, használatára nappali és esti tagozatos diákok jogosultak. A bérleten a diákigazolvány számát fel kell tüntetni. A tanév 1. félévére érvényesített diákigazolvány március 31-ig, a 2. félévre érvényesített diákigazolvány október 31-ig érvényes.

Tanulóbérelt használatára érvényes nemzetközi diákigazolvánnyal rendelkező tanulók is jogosultak.

6 éven felüli óvodások esetében ez a bérlet a DKV Zrt. által kiállított fényképes tanuló bérletigazolvánnyal együtt érvényes.

 • Nyugdíjas kombinált bérlet: Fényképes nyugdíjas bérletigazolvánnyal együtt érvényes.
 • Kisgyermekes kombinált bérlet: Fényképes kisgyermekes bérletigazolvánnyal együtt érvényes.
 • Kiegészítő bérletek: Használatára az jogosult, aki rendelkezik olyan, a VOLÁN társaságok, vagy a MÁV START Zrt. által kiadott érvényes, legalább havi, helyközi bérlettel, melynek induló vagy célállomása Debrecen.

Ez a bérlet tehát csak a VOLÁN társaságok, valamint a MÁV START Zrt. által kiadott, a kiegészítő bérlettel megegyező típusú és azonos időszakra szóló bérlettel, valamint az arra jogosító igazolvánnyal együtt érvényes.

A kiegészítő bérleten a VOLÁN társaságoknál váltott bérletigazolvány számát, illetve a MÁV START Zrt. bérletszelvényén lévő igazolványszámot fel kell tűntetni.

Levelezős hallgatók nem jogosultak kiegészítő tanuló bérlet használatára.

 • Negyedéves tanuló és nyugdíjas bérlet: Naptári negyedév első napjától naptári negyedévet követő hónap 5-én üzemzárásig érvényes.

A hozzá tartozó érvényes igazolvány sorszámát tintával, olvashatóan, javítás nélkül kell felvezetni a bérlet megfelelő rovatába.

Az érvényesített bérlet másra nem ruházható át.

 • Egy hónapnál hosszabb érvényességű általános kombinált bérlet: Vásárlására kizárólag az Ügyfélszolgálaton van lehetőség!

BÉRLETIGAZOLVÁNYOK:

A bérletigazolvány megmutatja, hogy milyen típusú bérlet vásárlására jogosult az utas.

A bérletigazolvány és a bérlet érvénytelen, ha az ellenőrzés céljából szükséges adatok változtak, hiányoznak, vagy megrongálódás következtében felismerhetetlenné váltak.

 • Arckép nélküli általános bérletigazolvány: Társaságok részére készült. A munkáltató tulajdonát képezi, a társaság munkavállalóin kívül másra nem ruházható át.
 • Arcképes bérletigazolványok:
  • Általános: minden magánszemély részére kiállítható. A kiállítás évét is magában foglaló 10 naptári évig érvényes. Kiállításához igazolványkép és személyazonosságot igazoló okmány szükséges.
  • Tanuló: 6 éven felüli óvodások részére állítható ki az óvoda igazolása alapján. Kiállításához az óvodai igazoláson kívül igazolványkép is szükséges.
  • Nyugdíjas: a 85/2007. (IV. 25.) Kormányrendeletben felsorolt nyugdíjasok számára állítható ki. Igénylésekor szükséges a személyi igazolvány, lakcímkártya, 1 db igazolványkép és a nyugdíjjogosultságot igazoló okirat bemutatása.
  • Kisgyermekes: használatára az jogosult, aki gyermekgondozási segély (GYES) vagy gyermeknevelési támogatás (GYET) folyósításában részesül, valamint a lakcímkártyája alapján debreceni lakóhellyel rendelkezik.

Kiadásához szükséges iratok: lakcímkártya és személyi igazolvány, 1 db igazolványkép, valamint a fent felsorolt juttatásokról és kifizetésekről kapott eredeti igazolás, vagy megállapító határozat, mely nem lehet 6 hónapnál régebbi.

A bérletigazolványt a kiállításnál 1 évre, de legfeljebb a juttatás folyósításának időtartamára érvényesíthető.