DV PARKING - FŐOLDAL
TUDATOS PARKOLÁS, ÉLHETŐ VÁROS    
06-52-531-513
ugyfelszolgalat@dvparking.hu
4027 Debrecen, Füredi út 27. I. emelet
1 2 3 4 5 6 7

Ügyfélszolgálati pont, Malompark II.


A zöld rendszámmal ingyen


Debrecen, Piac utca


Debreceni Piac utca


Ismerje meg 3D-ben a Kölcsey mélygarázst!

Tekintse meg 3D-ben a Kölcsey Központ alatti mélygarázst telefonról, számítógépről, vagy táblagépről!
Tovább >

Városközpont parkolók tarifái egységesek:

Hétfő-Péntek: 8:00-14:00-ig: 220Ft/fél óra (minden megkezdett fél óra) Hétfő-Péntek:14:00-18:00-ig: 110Ft/fél óra (minden megkezdett fél óra) Szombat: 8:00-14:00-ig: 110Ft/fél óra (minden megkezdett fél óra) Szombat 14:00-Hétfő 8:00-ig: 20Ft/fél óra (minden megkezdett óra) Hétfő-Péntek:18:00-08:00-ig: 20Ft/fél óra (minden megkezdett óra)

Már kapható a téli parkolóbérlet

A DV Parking Kft. ezen a télen is lehetőséget nyújt a téli időszakra vonatkozó új típusú parkoló bérlet vásárlására. 


Tovább >
Bérletek

Akik rendszeresen veszik igénybe a DV Parking Kft. szolgáltatását, azok bérletet is vásárolhatnak a felszíni és a mélygarázsokban történő parkoláshoz. Egy bérlet, csak a vásárláskor megjelölt és beregisztrált adott rendszámú járműre érvényes. Váltható egy havi, negyedéves, féléves és éves érvényességgel. A felszíni parkoláshoz az Ügyfélszolgálaton napijegy is váltható, melyet több nappal a parkolás megkezdése előtt is be lehet szerezni. A bérletek és a napijegy nem megadott helyekre szólnak, azokra a társaság parkolóhely biztosítási garanciát nem vállal.

Gazdálkodó szervezetek és más jogi személyek, vagy magánszemélyek részére szóló teljes értékű, mindhárom övezetben érvényes felszíni bérletek a mélygarázsokban is érvényesek, őket a parkoló-rendszer automatikusan be-, illetve kiengedi.

„BÉRLETCSERE” LEJÁRAT ELŐTT

A parkoló bérletet a társaság, semmilyen körülmények között nem vásárolja vissza. Ha a bérlet tulajdonosa más rendszámú gépkocsira szeretné érvényesíteni parkolási jogosultságát, „bérletcserére” van szükség. A cserét, a társaság Ügyfélszolgálati irodáján, nyitva tartási időben, személyesen lehet intézni. A bérletcseréhez be kell fizetni ezer forint ügyviteli díjat valamint be kell mutatni a szükséges dokumentumokat.

A bérletcseréhez a következők szükségesek:

  • a cserélni kívánt bérlettel rendelkező és az új gépkocsi forgalmi engedélyének legalább másolatban történő bemutatása
  • magánszemélyek esetében az ügyben eljáró magánszemély személyi igazolványának és a lakcímkártyájának bemutatása,
  • vállalkozások, intézmények esetében a cég, vagy intézmény által kibocsátott, írásos megrendelő, cégszerű aláírással, bélyegzővel ellátva, mely tartalmazza, hogy ki az eljáró személy, aki a bérletcsere ügyében intézkedhet.
  • kiemelt övezeti bérletcsere esetében a sorompós parkolási rendszerek használatához kiadott kártya, vagy annak sorszáma

a cserét csak írásos nyilatkozat formájában lehet kérni.